Ons eigenzinnig ontwerpburo is sinds kort gevestigd in het voormalige TROS gebouw van mediastad Hilversum! De kracht van PMS Ontwerp ligt ‘m vooral in vlotte voorstellen en overtuigende presentaties. Wij geven graag wij uw boodschap vorm in print- of digitale media…

Ons eigenzinnig ontwerpburo is sinds kort gevestigd in het voormalige TROS gebouw van mediastad Hilversum! De kracht van PMS Ontwerp ligt ‘m vooral in vlotte voorstellen en overtuigende presentaties. Wij geven graag uw boodschap vorm in print- of digitale media…

Hier een aantal aktuele opdrachten van tevreden klanten. Voor een compleet overzicht  klik hier

Hier een aantal aktuele opdrachten van tevreden klanten. Voor een compleet overzicht  klik hier

Onze inzet…

Iedere opdracht is een uitdaging, wat telt is het doel, de wensen en prioriteiten. In een goed gesprek wordt duidelijk of wij elkaar aanvoelen en in huis hebben wat nodig is.

Als we beiden enthousiast zijn en een briefing, planning en financiële afspraken helder, gaan wij aan de slag. Wij houden van een vlotte aanpak en er is direct contact voor tussentijds overleg. Van ontwerp tot en met de uitvoering, altijd ’n vinger aan de pols.

Iets goeds maken gaat het beste als je met plezier en kennis van zaken slim samenwerkt. Die inzet is essentieel en daar kunt u bij ons van op aan.

Dit zeggen onze klanten…

Zin in een proefrit…?

Benieuwd wat wij met uw opdracht doen? Een verkennend gesprek of vlotte briefing is een goed begin en een eerste uitdaging nemen wij vrijblijvend* aan! Neem hiervoor contact met ons op. Enjoy the ride!