Ik maak altijd gebruik van vormgever, Ron Moest’l van PMS Ontwerp, die we gebruiken voor onze stichting Elan. Hij denkt fijn mee en snapt eigenlijk altijd wat ik bedoel (dat is best knap, want ik stuur vaak kladjes).

Birgitte Plasmans, Directeur | SBO Het Mozaïek

PMS Ontwerp is een goed en pragmatisch Hilversums bureau waar ik graag en prettig mee samenwerk.

Margot van den Berg, Bestuurscommunicatieadviseur | Gemeente Hilversum

Allereerst wil ik aangeven dat we uiterst tevreden zijn over het uiteindelijke resultaat van jullie vormgeving. Dat geldt ook voor de prettige samenwerking bij de totstandkoming van ons strategisch beleidsplan. Ik wil jullie daarvoor met nadruk bedanken.

Fred Teunissen, Directeurbestuurder stichting Robijn, Nieuwegein
“Het Jonge Balie Congres 2019 zit erop. Vorige week donderdag en vrijdag hebben we twee geslaagde congresdagen gehad.
Mede dankzij jullie inzet en de mooie ontwerpen is het congres een succes geweest. Via deze weg heel graag willen bedanken voor de prettige samenwerking en de door jullie geleverde diensten”.
(Indira Stolze, vice-voorzitter Jonge Balie Congres 2019)
Jonge Balie Congres 2019

PMS Ontwerp heeft voor ons het campagne beeld (logo en de lettering), website en diverse uitingen voor het Jonge Balie Congres 2017 verzorgd. De samenwerking met verliep soepel en prettig. Pluspunten waren in het bijzonder de goede bereikbaarheid, de snelle afwikkeling van vragen en de hoogwaardige kwaliteit van de vormgeving.
(Hanneke Romeijn, advocaat)

Jonge Balie Congres 2017

Het was altijd uiterst prettig samenwerken en was immer tevreden over de geleverde kwaliteit. Ik zal PMS Ontwerp zeker aanbevelen.

Fred Teunissen, Directeurbestuurder Stip Hilversum
Many thanks for the great job with our Polish version of the Core Quadrant Animation. The final product looks fantastic!
We all appreciate your work:) Witold Gotowski, MBA
Witold Gotowski, MBA Poland

Plezierige mensen om mee te werken, ik kan ze van harte aanbevelen!

Daniel Ofman, Core Quality International

Core Quality

Packshots 2016 serie 3DSteeds opnieuw word ik verrast door de creatieve oplossingen van PMS Ontwerp. Van het Core Quality-logo, mijn laatste boek “Inspiratie en Inzet in Organisaties” of het Kernkwaliteitenspel. Binnen en buitenkant zien er altijd prachtig uit. Plezierige mensen om mee te werken, ik kan ze van harte aanbevelen!

(Daniel Ofman, directeur/eigenaar Core Quality International)

Core Quality

Het jaarlijkse Jonge Balie Congres een tweedaagse evenement met honderden jonge advocaten. Een jaar lang intensieve voorbereiding en samenwerking met PMS Ontwerp. Flexibele creatievelingen waar het vertrouwen en het eerste ontwerp was direct ráák was. De website, het drukwerk en ons digitale magazine, onze soms toch wat droge juridische kost kreeg zo een appetijtelijke verpakking. Hip én stijlvol. Alle lof!
(Niek van de Pasch, advocaat)

Jonge Balie Congres 2015