Frans Peters

Blijven kijken en luisteren naar waar het om gaat, het overzicht, en of iets raakt. Hier samen met kennis en ervaring de vorm voor creëren die nodig is. Daar ben ik in essentie mee bezig. Een mooie klus klaren en relaties opbouwen door wederzijds vertrouwen en succès. En waar mogelijk met een knipoog naar onze werkelijkheid kijken.

RON KORNY kopie

Ron Moest’l

Mijn inspiraties liggen in ‘the fifties’ maar wel met twee benen in het heden. Open voor veranderingen en ontwikkelingen pas ik deze op mijn eigenzinnige manier toe. Hedendaagse werkelijkheid met een knipoog naar Rock ‘n Roll, die ik zelf het liefst tot in het kleinste detail vormgeef.

It’s one for the money, two for the show….

 

DAVY KORNY kopie

Davy Saglia

Mijn Italiaanse roots zijn bij mij gebleven in het vinden van de juiste toon, de juiste toets en temperament. Dat geldt voor mij als ontwerper, als muzikant en als huisvader!

Op het podium achter mijn toetsen of achter mijn Mac werkend aan een mooie opdracht, het resultaat moet staan! En zo maak ik de wereld een stukje mooier.

Je zou het kunnen samenvatten op z’n Italiaans: La Dolce Vita!

Zin in een proefrit…?

Bent u benieuwd wat wij met uw opdracht zouden doen? Een verkennend gesprek of vlotte briefing is een goed begin en een eerste uitdaging nemen wij vrijblijvend* aan! Neem hiervoor contact met ons op. Enjoy the ride!