Wij ontwerpen en bouwen responsive websites (schaalt mee met ieder apparaat). Naast de efficiëntie zorgen wij ervoor dat de site ook echt úw site wordt wat vormgeving betreft en een visitekaartje van uw bedrijf. Vooraf wordt door overleg duidelijk wat daarvoor nodig is. Stap voor stap doorlopen we het traject en passen we uw wensen binnen de mogelijkheden toe t/m het teststadium en de oplevering van de website. Met de juiste instructie en basiskennis is het goed mogelijk om zelf aanpassingen en onderhoud te verrichten aan uw gebruiksvriendelijke WordPress website. PMS ontwerp biedt hierbij uitgebreide ondersteuning die aansluit op uw ervaringsniveau. 

WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld is gebruiksvriendelijk en na enige instructie zelf aan te passen. WordPress houdt rekening met SEO en is Google vriendelijk ingesteld, de perfecte basis voor een goede vindbaarheid.

Wij ontwerpen WordPress websites op maat. Ook is het mogelijk om binnen WordPress snel een goede webshop te bouwen. U kunt bij ons terecht voor een persoonlijke WordPress training. Heeft u een complex vraagstuk waarvoor een webapplicaite nodig is? Wij werken samen met ervaren developers die is gespecialiserd zijn in maatwerk oplossingen.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van door PMS Ontwerp gebouwde websites: